Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om oss
Kontakta oss

Juridiska tjänster

Livet är fullt av viktiga situationer och stora beslut. Stunder där du kan behöva juridisk hjälp. Exempelvis när du blir sambo, om du ska skilja dig eller när någon går bort. 

 

Vill du boka tid?

Juridik blir alltmer en del av vår vardag. Vi har ett samarbete med Familjens Jurist för att kunna erbjuda all den hjälp du behöver.

Glad kvinna går på en väg och leder en cykel. på pakethållaren sitter ett glatt barn i en cykelstol
Tre glada kvinnor äter glass i sommarstaden

20% rabatt familjejuridik

Som Nyckelkund erhåller du

20 % rabatt på familjejuridik.

Tex: testamente, framtidsfullmakt

Situationer när du kan behöva juridisk hjälp

  1. Det är mycket att tänka på när man väljer att bli sambo. För att skapa en trygg vardag och framtid är det bra att ha ett testamente samt ett samboavtal. Ibland betalar man även olika mycket och då kan en revers ta bort ekonomiska frågor.

  2. Bröllopsdagen är en av de lyckligaste dagar du kan uppleva under ditt liv. Men ibland händer oförutsedda händelser och då är det bra att ha ett äktenskapsförord och testamente. Då behöver du aldrig fundera om någonting skulle hända.

  3. Vid en skilsmässa kan det uppstå många funderingar. Ett gemensamt liv slutar och då kan man behöva hjälp med frågor om vårdnaden och bodelning. Genom rådgivning kan ni vara trygga att allt står rätt till.

  4. Ibland hittar du kärleken även senare i livet som skapar nya familjekonstellationer. För att alla ska känna sig trygga är det bra att prata med en jurist om äktenskapsförord, samboavtal, särkullbarn och testamente.

  5. Ibland tar livet en oväntad vändning. Då är det bra att du har en framtidsfullmakt som ger en anhörig ansvar att ta hand om dina intressen. Se även till att ditt testamente är uppdaterat så att du och din familj kan känna sig trygga.

  6. Det är mycket sorg när du förlorar en förälder. Då vill man inte även behöva fundera över vem som ska få vad. En jurist kan hjälpa dig med bouppteckningen och arvsskiftet vilket underlättar allt för hela familjen.