Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om oss
Kontakta oss

Bidragsmottagare 2019

Grästorps Bordtennisklubb

Grästorps Bordtennisklubb tilldelas 16 600kr ur Åse Viste Fonden. Pengarna skall användas till att köpa in två nya bordtennisbord.

De gamla borden ska dock inte kasseras utan ställas upp i skolan så ungdomar kan spela på raster/håltimme osv. Fint initiativ av föreningen att skänka vidare.

Grästorps kommun, Paletten

Daglig verksamhet Paletten tilldelas 11 000kr ur Åse Viste Fonden. Pengarna användes till att genomföra Specialvarvet i Göteborg. Loppet är en tävling för löpare med intellektuella funkionsvariationer. Banan är 2,2 kilometer och gick av stapeln den 15 maj 2019.

Gruppen genomförde loppet med bravur, Vilken laginsats!

Grästorps Innebandyklubb

Grästorps Innebandyklubb tilldelades 50 000kr ur Åse Viste Fonden. Penngarna skall användas till att investera i ny digital utrustning såsom speaker/musikanläggning, dator, TV och videokamera. Detta ska höja kvalitén på föreningens arrangemang. Men även kunna filma träningar och matcher för att kunna ge feedback och utvecklingsmöjligheter till spelarna.

Grästorps Boule

Landsbygdsmuseet Särestad

Ås Gymnastikklubb

Skoljoggen

Åse Viste Sparbank var med och bidrog till klassjoggen med 25 000kr via Åse Viste Fonden. Syftet med aktiviteten är att främja rörelse och hälsa hos barn och ungdomar genom att de tillsammans går, lunkar eller springer en bana som går genom Grästorp.

Margareta Flodén

Margareta tilldelades 25 000kr ur Åse Viste Fonden. Pengarna går till tryckkostnader för henness bok " Från balkongen ser jag hela Salstad".
Syftet med boken är att berätta hur livet var under 40-talet i vår bygd

Flo Ungdomsteater

Flo ungdomsteater tilldelades 10 000 kr ur Åse Viste fonden. Pengarna skall användas till att åka på en studieresa för att lära sig teater.

Flo ungdomsteater är en förening där alla är välkomna oavsett var man bor och ålder. Dock är det åldersgräns från 10 år utan förälder.

Grästorps Kommun - Slåttergillen

Nossebro SSF Scoutkår

Landsbygdsrådet